Продължете към съдържанието

Новини

Избор на професионално оборудване за бар

Независимо дали вашият бар се намира на открито, на плажа; върху огромна тераса, в хотел или закрит ресторант, неговото основно предназначение си остава сервирането на топли и студени напитки; алкохолни и безалкохолни; приготвени на място или току-що извадени от хладилника.… Прочетете повече »Избор на професионално оборудване за бар

Най -добрите професионални кухненски уреди

Всяка професионална кухня изисква висококачествени уреди от висок клас. Въпреки че има първоначални разходи и значителни разходи, струва си да инвестирате в най -добрите кухненски уреди, тъй като те са от решаващо значение за ефективността и безпроблемната работа на вашата… Прочетете повече »Най -добрите професионални кухненски уреди

10-на ресторанта в София подходящи за вино и още нещо…

Petrus (Петрус) PETRU`S Едно място-много възможности За да се влюбите в дадено място, имате нужда от повече от първокласна храна, перфектно обслужване и приятна интериорна декорация. Каква е тайната на доброто прекарване? Нещо, което не е включено в нито едно… Прочетете повече »10-на ресторанта в София подходящи за вино и още нещо…

Няколко различни бара за лятна разтуха из София

Morgans Bar  В ресторанта можете да опитате разнообразие от ром Captain Morgan, както и много други напитки и коктейли. Диджеят се грижи за вашето добро настроение, а музиката е разнообразна-има и ретро, ​​кавъри на модерни хитове, малко рок и така… Прочетете повече »Няколко различни бара за лятна разтуха из София

Оборудване на ресторанти и барове – какво е необходимо

Изборът на оборудване на ресторанта е личен въпрос, но главно зависи от предназначението му. Още в началото трябва да се подчертае, че не трябва да спестявате пари (това не означава, че трябва да купувате най-скъпото). Винаги съществува риск, когато ресторант… Прочетете повече »Оборудване на ресторанти и барове – какво е необходимо

Какви са плюсовете на готвенето с професионално кухненско оборудване

Какви са плюсовете на готвенето с професионално кухненско оборудване

Можете ли да си представите ресторант без професионално кухненско оборудване? А дали Ви е минавало пред ума, че клиентите дори няма да усетят разликата? Пестенето е приоритет номер едно за повечето управители и мениджъри, но всъщност, за да спестите, първо… Прочетете повече »Какви са плюсовете на готвенето с професионално кухненско оборудване

Агнешки котлети с печени картофи, аспержи и тапенада

Съставки 2 с.л. зехтин 450 г. агнешки котлети 3 ½ с.л. *тапенада 1 връзка почистени аспержи Сол 220 г. обелени и нарязани картофи 2 с.л. бяло сухо вино *Тапенада е паста направена от маслини, каперси, аншоа и зехтин. Загрейте фурната… Прочетете повече »Агнешки котлети с печени картофи, аспержи и тапенада

Най-важната техника, която е необходими за оборудването на професионална кухня

Най-важната техника, която е необходима за оборудването на професионална кухня

Приготвянето, сервирането и отсервирането на храна в ресторант е формула в три стъпки. Техниката в професионалната кухня също може да се раздели на три големи категории – за съхранение на продуктите, за тяхното приготвяне и за изхвърляне на остатъци/миене на… Прочетете повече »Най-важната техника, която е необходима за оборудването на професионална кухня