Продължете към съдържанието

Риба по провансалски

Риба по провансалски
  • Съставки
  • 2 с. л. зехтин
  • 1 скилидка чесън
  • 2 аншоа
  • 1 х 400 г доматен сок
  • 1 ч. л. захар
  • 2 с. л. каперси и маслини
  • лют червен пипер
  • сол и смлян черен пипер
  • 200-300 г рибни филета, нарязани на кубчета
  • Загрейте тенджера на средно висока температура. Сложете в нея масло и леко запържете чесън и аншоа. Добавете доматите и захарта и оставете да къкри за 10 минути.
  • Добавете маслини, каперси, лют червен пипер, сол и черен пипер на вкус. Добавете ги към рибата.
  • Покрийте и гответе около 4-6 минути.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *