Продължете към съдържанието

Дизайн и планиране на професионалната кухня – сърцето на всеки един ресторант

Дизайн и планиране на професионалната кухня

Напоследък много компании предоставят професионално кухненско оборудване. Очевидно предлагането се ръководи от търсенето. Като туристическа дестинация България е пълна с хотели, ресторанти, заведения за бързо хранене, барове и други места за забавление. Независимо дали посетителите им пият или ядат-имате нужда от професионално кухненско оборудване, което да отговаря на техните изисквания, дори капризи. Така че-построихме ресторант или сме го наели, кухнята ни е готова. Останалото е за нас да го осигурим. Изборът на плана е условен, но някои етапи са предвидими. Къде ще се преместим и какво ще включва това професионално кухненско оборудване-неизбежно трябва да започнем оттам. Много компании, които предлагат професионално кухненско оборудване, също предлагат дизайн на кухненско пространство, но ако сте в индустрията, можете да спестите тези разходи. Ако стаята е малка, трябва да изберете по -големи уреди като семейна кухня.

В търсене на място за оборудването

Трябва да осигурите място за печки, печки, скари, тигани, тигани, съдомиялни машини и др. За удобство големите компании предоставят модули/наричани още линии/, където набор от оборудване съответства на размера на къщата. Някои от тях са подходящи за по -малки кухни, като таверни. Естествено, професионалното кухненско оборудване на туристическия комплекс „всичко в едно“ трябва да бъде в пъти по-голямо, с висока производителност и висока безопасност. След като разберете от какво професионално кухненско оборудване се нуждаете, започнете да търсите производител или по точно продавач. Голямото предлагане може да ви накара да се почувствате трудни, но това е важен момент за успеха на вашия бизнес. Професионалното кухненско оборудване е скъпо удоволствие и не трябва да се колебаете, когато обсъждате цената с продавача-това е транзакция и не я използвате за обслужване, а за транзакция. Никога не забравяйте, че евтиното често е скъпо.

Срокове за доставка и проверка на качеството

Когато купувате професионално кухненско оборудване, трябва да се интересувате от много други неща. Например – какъв е срокът за доставка? Много важно нещо – уверете се че това което обсъждате е налично и може да бъде доставено до вас в разумни срокове. Има още едно много важно нещо-колко е гаранционният срок на електрическите уреди? Кой ще поддържа вашето професионално кухненско оборудване? Всички неща, които могат да обърнат колата с главата надолу и да превърнат живота ви в ад. Когато се ръкувате с продавача и камионът с оборудването пристига, инсталацията започва. Ако сте „домакиня“, по -добре не бъдете скъперници и го дайте на професионалисти. Професионалното кухненско оборудване трябва да може да ви се отплати с висока производителност и надеждност при работа.