• 450 г карфиол
  • 2 с. л. лют сос
  • 4 свински котлети
  • 2 връзки спанак
  • 95 г ( 1/2 чаша ) стафиди
  • 1/4 чаша пресен риган
  • Загрейте фурната до 200 ° С. Поставете карфиолa в тиган за пържене. Полейте със зехтин и поръсете с лют червен пипер. Печете в продължение на 30 минути или докато стане златист.
  • Междувременно подправете двете страни на свинското месо.
  • Загрейте незалепващ тиган на умерен огън. Сложете зехтин. Печете свинското за 4-5 минути от всяка страна. Прехвърлете в чиния. Покрийте и оставете настрани за 5 минути. 
  • Сложете спанака в тиган на средна температура за 1 минута.
  • Комбинирайте карфиол, стафиди и риган в купа. Поставете спанака и свинското в чинии, а върху тях салатата с карфиол.

Ако ви е харесала тази рецепта натиснете бутона „Like” на Facebook !