• 4 пресни чоризо колбаса
  • 1 лист замразено бутер тесто
  • 1 яйце
  • 2 с. л. мляко
  • 1 ч. л. сусамово семе
  • доматен сос
  • Загрейте незалепващ тиган на средно висока температура. Добавете чоризо колбаса.
  • Загрейте фурната до 220 ° C . Нарежете бутер тестото на четвъртинки. Върху всяка четвъртинка сложете 1 чоризо колбас. Навийте ролцата, за да се затворят.
  • Поставете ролцата в тава. Комбинирайте яйцата и млякото заедно в купа. Поръсете със сусам.
  • Пече се в продължение на 20 минути или до златисто. Нарежете всяко ролце на малки парченца.
  • Сервирайте.

Ако ви е харесала тази рецепта натиснете бутона „Like” на Facebook !