• 1/2 чаша обикновено брашно
  • 4 ( 800 г ) филе от бяла риба
  • 1 с. л. зехтин
  • задушени бейби картофи и зелен боб
  • Салца:
  • 1/2 малка краставица
  • 2 домата
  • 2 с. л. червен лук
  • 2 с. л. кориандър листа
  • 1 ч. л. оцет балсамико
  • Направете салца, като комбинирате всички съставки, сол и пипер в купа. Разбъркайте леко, за да се съчетаят. Покрийте. Оставете настрани за 10 минути.
  • Поставете брашно, сол и пипер в една чиния. Леко овъргаляйте двете страни на рибата в брашно.
  • Загрейте олиото в голям незалепващ тиган на средно висока температура. Пържете рибата за 2 до 3 минути от всяка страна или до златисто.
  • Поставете рибата върху 4 чинии. Отгоре поръсете салцата.
  • Сервирайте с картофи и фасул.

Ако ви е харесала тази рецепта натиснете бутона „Like” на Facebook !