• 500 г замразени картофи
  • 600 г филе от бяла риба
  • 50 г масло
  • 2 скилидки чесън
  • 1 зелена люта чушка
  • 1 с. л. магданоз
  • 2 чаши диня
  • 1 с. л. масло
  • 2 зелен лук
  • кора, ситно настъргана и сок от 1 лайм
  • Загрейте фурната до 210 ° С . Сложете карофите в тава за печене.
  • Поставете рибата в облицована с фолио тава.
  • Комбинирайте масло, чесън, лют червен пипер и магданоз в малка купа.
  • Поръсете рибата с дресинга и оставете да се готви за около 3-4 минути.
  • За салсата: Комбинирайте заедно диня, зелен лук, лимонов сок, кора и масло.
  • Сервирайте рибата със салца от диня и пържени картофи.

Ако ви е харесала тази рецепта натиснете бутона „Like” на Facebook !