• 4 филета риба линг
  • 2 с. л. листа мащерка
  • 1 лимон
  • 8 стръка риган
  • маслиново масло
  • черен пипер
  • Загрейте фурната до 200 ° C. Поставете рибата върху равна повърхност. 
  • Поръсете всяко филе с малко лимонов сок и мащерка, като отгоре сложите парче лимон и две клончета риган.
  • Навийте филето плътно и поставете друг резен лимон върху рулото.
  • Завържете с конец за готвене и поръсете с малко черен пипер.
  • Поставете рибата в тава за печене, облицована с готварска хартия и поръсете със зехтин.
  • Гответе в продължение на 15 минути или докато се изпече.
  • Сервирайте рибата със зелена салата или задушени зеленчуци.

Ако ви е харесала тази рецепта натиснете бутона „Like” на Facebook !