• 400 г фасул
  • 200 г домати
  • 1 праз
  • 55 г ( 1/3 чаша ) маслини Каламата
  • 1 1/2 с. л. магданоз
  • 1 с. л. каперси
  • 2 скилидки чесън
  • 3 с. л. зехтин
  • 4 ( около 200 г ) рибни филета
  • 2 с. л. лимонов сок
  • листа от рукола
  • Загрейте фурната до 200 ° С. Нарежете четири, петдесет сантиметрови парчета готварска хартия.
  • Комбинирайте фасул, домати, праз, зехтин, магданоз, каперси, чесън и половината от маслото в купа. Подправете с черен пипер.
  • Разделете сместа с фасула в листовете хартия. Отгоре сложете рибата.
  • Комбинирайте лимоновия сок и останалото масло в купа. 
  • Сгънете двете дълги страни на всеки лист хартия върху плънката, за да се притисне. Поставете в тава за печене. Пече се в продължение на 15-20 минути.
  • Разделете порциите в чинии и отгоре поръсете с листа от рукола. 

Ако ви е харесала тази рецепта натиснете бутона „Like” на Facebook !