• 700 г картофи
  • 4 х 200 филета от костур
  • 250 г чери домати
  • 1/2 чаша маслини Каламата
  • 1/2 чаша листа от босилек
  • зехтин
  • 150 г зелена салата микс
  • лимонови резени
  • Сложете голяма тенджера със солена вода да заври на силен огън.
  • Добавте картофи. Гответе в продължение на 15 – 20 минути. Изцедете и отделете леко да се охлади. Разрежете картофите през половината по дължина. 
  • Увийте рибата в алуминиево фолио. Сгънете краищата, за да се запечата. Печете в продължение на 10 до 12 минути.
  • Поставете салатата в чиния. Над нея сложете картофите, отгоре рибата, след това домати и маслините.
  • Сервирайте с лимонови резени.

Ако ви е харесала тази рецепта натиснете бутона „Like” на Facebook !