• 1/2 чаша корнфлейкс
  • 2 с. л. обикновено брашно
  • 1 яйце
  • 8 ( 350гр ) филета от меджид
  • 2 с. л. олио от оризови трици
  • смесена салата и сос тартар
  • Поставете корнфлейкс и брашно на отделни плочи. С помощта на вилица, разбийте яйцата в плитка чиния.
  • Потопете филето от риба в брашно. Потопете в яйце. После поръсете с корнфлейкс. Охладете за 30 минути.
  • Загрейте олиото в незалепващ тиган на умерен огън. Изпържете рибата в партиди в продължение на 1 минута и 30 секунди от всички страни. 
  • Прехвърлете в чиния облицована с готварска хартия, за да се отцеди.
  • Сервира се със салата и сос тартар.

Ако ви е харесала тази рецепта натиснете бутона „Like” на Facebook !