• 450 г плоски оризови спагети
  • 2 с. л. индонезийски сос
  • 1 с. л. сос от стриди
  • 1 с. л. соев сос
  • 1 1/2 с. л. фъстъчено масло
  • 350 г телешко филе
  • 2 скилидки чесън
  • 1/2 връзка броколи
  • 2 яйца
  • 1/4 ч. л. бял пипер
  • 65 г ( 1 чаша ) бобови кълнове
  • Подгответе спагетите. Комбинирайте индонезийски сос, сос от стриди и соев сос в малка купа.
  • Загрейте една трета от маслото в тиган на силен огън. Запържете говеждото месо в продължение на 2 минути или докато покафенее.
  • Загрейте останалото масло в тиган. Запържете чесъна за 1 минута. Добавете броколите и запържете в продължение на 2-3 минути.
  • Добавете спагети, индонезийски сос, телешко месо, яйце и черен пипер. Oставете да се пекът в продължение на 2 минути. Сложете отгоре кълнове боб.

Ако ви е харесала тази рецепта натиснете бутона „Like” на Facebook !