• 450 г. агнешка кайма
  • 1 яйце
  • ½ ч. хлебни трохи
  • ¼ ч. ситно нарязан магданоз
  • 2 с.л. ситно нарязана мента
  • 1 глава лук, нарязан
  • ½ ч.л. канела
  • ½ ч.л. бахар
  • ½ ч.л. черен пипер
  • 1 ч.л. сол
  • Загрейте фурната до 200°С.
  • В голяма купа смесете всички съставки и намачкайте много добре с ръце.
  • С ръце оформете 20 малки кюфтенца.
  • Изпечете ги в плитка тавичка застлана с готварска хартия за 40 минути до 1 час.
  • Сервирайте с поръсен отгоре, ситно нарязан магданоз.

Ако Ви е харесало това кулинарно предложение, натиснете бутона „Like” на Facebook в ляво!