• 200 г висококачествена суха паста
  • шепа рукола
  • 1/2 чаша печени бадеми
  • 1 скилидка чесън
  • 1/4 ч. л. лют червен пипер люспи
  • кора и сок от 1/2 лимон
  • 1/2 ч.л. сол и пипер
  • 1 с. л. ситно настърган пармезан
  • Сгответе спагетите по инструкциите на пакета. Междувременно разбийте в кухненски робот руколата с орехите, чесъна, лютия червен пипер, лимона, солта, черния пипер и пармезана.

  • Изцедете варените спагети, като запазите  1/4 чаша от водата.





  • Смесете запазената вода със сместа от рукола, след това разбъркайте със спагетите, докато се комбинират.





Ако ви е харесала тази рецепта натиснете бутона „Like” на Facebook !