• 750 г филета от пилешки гърди
  • 2 1/2 с. л. зехтин
  • 1 голям лимон
  • 2 скилидки чесън
  • 1 ч. л. риган
  • 80 г сирене Фета
  • 200 г домати
  • 1/4 чаша маслини Каламата
  • 400 г фасул
  • 40 г рукола
  • Нанижете пилешките филета върху шишчетата. Поставят се в керамичен съд. Комбинирайте 2 супени лъжици масло, 2 супени лъжици лимонов сок, чесън и риган. Залейте пилешките шишчета. Охладете за 30 минути.
  • Комбинирайте сирене Фета, домати, маслини, боб и рукола в купа. Поръсете с останалият дресинг с лимонов сок и масло. Подправя се със черен пипер и се оставят да се овкусят.
  • Загрейте скарата на средно висока температура. Сложете шишчетата да се пекат за 3 минути от всяка страна.  Сервирайте със сирене Фета и бобена салата.

Ако ви е харесала тази рецепта натиснете бутона „Like” на Facebook !